Waar worden down jackets gemaakt?

Anna Meijer

Over de hele wereld vanwege de geweldige prijs u naar beneden jassen in de Verenigde Staten. Met andere woorden, de prijs voor een Amerikaanse down jacket is ongeveer 30% tot 50% minder dan in Europa.

Down jassen zijn een van de belangrijkste kledingstukken en dat zien we terug in het aantal producten dat we op de markt zien: we hebben de jas, de regenjas, de waterdichte jas. Ik hoop dat je een kijkje nemen op mijn foto's en vertel me je gedachten. Hou je van het idee van down jackets? Welk type down jacket heb je liever? Ik zou graag uw opmerkingen horen. Een grote dank aan al mijn lezers. Ik hoop dat je mijn foto's, lees mijn berichten, en zal terugkomen de volgende keer heb ik meer foto's. Als u meer info over de producten die ik draag (die met "down" in de naam), hier is een link te krijgen. Ik zou ook graag horen over je down jas of andere down jas ervaring en als je op een budget, heb je een down jas die u wilt delen?

Ik hou echt van om te proberen en geven andere mensen een kans om te proberen het type jassen die ik draag in mijn blog. Ik hoop dat dit u zal inspireren om verschillende soorten jassen te proberen en wat te kopen van mijn blog.

Je vindt een aantal van mijn foto's op mijn Instagram-account en mijn Blogspot-profiel. Het is zeker nuttiger dan Korte Gewatteerde Jas Only. Dank u voor het bezoeken van mijn blog, ik hoop dat u uw ervaring met mij en uw gedachten over down jassen te delen. Ik heb het geluk gehad om een aantal grote down jassen te vinden. Hieronder zijn enkele van degenen die ik heb gevonden. En dat kan geweldig zijn, in vergelijking met Lacoste Schoudertas

Hieronder staan de volgende down jackets:

Voor degenen onder u die niet over een donsjas en willen een te krijgen, ik beveel je probeert mijn Down Jacket Guide. Het is een up-to-date en uitgebreide gids die je door alles leidt wat je moet weten over down jackets. Ik raad je aan om deze gids door te lezen, want ik raad het kopen van een donsjasje niet aan als je nog niet weet waar je de juiste vinden. Als je mijn andere down jassen wilt zien, ga dan naar mijn Etsy shop voor meer van mijn geweldige ontwerpen. Een ervaringsrapport Sneaker Onder Jurk weergeven. De Down Jacket Guide zal ook een geweldige bron als je meer wilt weten over hoe je een goede down jas te kopen. Ik heb ook een lijst van al mijn huidige down jacket ontwerpen op mijn blog. En dat is vermeldenswaard, vergelijk het met donsjack. Dit bericht bevat affiliate links, wat betekent dat ik een kleine commissie kan ontvangen wanneer u een aankoop via mijn link. Als u niet wilt dat de links te gebruiken, voel je vrij om te klikken op de Amazon-knop, maar weet alsjeblieft dat ik heel weinig geld ontvangen voor de Amazon links.

Wat is een Down Jacket?

Een down jacket is een kledingstuk dat is gemaakt van de natuurlijke vezels van de down die van nature worden gevonden in een verscheidenheid van planten en de bodem waarin we leven. Down is een belangrijk onderdeel van een down jas vanwege het feit dat het waterdicht is. Een down jas kan zo dun zijn als een millimeter of zelfs minder, waardoor het een van de belangrijkste stukken van kleding die je bezitten. Er zijn veel verschillende soorten down jackets.