Waar te gaan met een oude versleten jas?

Anna Meijer

De plek om oude versleten jassen te vinden is mijn blog.

Mijn vriend Johan droeg een grote oude jas. En ik zei dat hij naar de winkel moest gaan. Dus vroeg hij me waar ik de jassen vond. Ik zei, in de steegjes. En hij vroeg me hoe hij die jassen in een steegje kon kopen. Ik zei hem, als je er een ziet in een steegje, is het de moeite waard om te kijken. Je moet ook meer van mijn post van vorig jaar te zien, over hoe dezelfde jas te dragen jaar na jaar. Mijn andere favoriete deel van deze blog is dat het laat zien hoe je je eigen jas te maken. Daarom doe ik graag mijn eigen naaiwerk. Ik hou gewoon van hoe ik een nieuwe steek kan toevoegen aan je jas! Er is zoveel te leren bij het naaien en ik wil gewoon mijn eigen spullen te maken. Als gevolg daarvan is het ongetwijfeld beter dan Oud Roze Jurk Bruiloft. Als u op zoek bent naar meer informatie over hoe je een down jas te naaien, neem een kijkje op mijn andere post. Bij het kopen van uw nieuwe down jas, stel ik voor dat je kijkt naar dit artikel ook. Zelfs Spijkerjasje The Sting is het proberen waard. Het heeft alles wat je moet weten over het kiezen van de juiste jas. Je hoeft geen kleermaker te zijn om je eigen jas te naaien, maar het is echt leuk om een extra stap te hebben om je patroon goed te krijgen. U vindt de link naar het artikel hier.

Ik hoop dat je vond dit bericht en leerde een paar nieuwe dingen ook. Dit is maar een begin. Er zijn vele andere dingen die je leren maken en toe te voegen aan je jas die het je eigen. Als u suggesties hebt, laat ze dan in de comments sectie. Het wordt zeer gewaardeerd. Dit bericht bevat affiliate links wat betekent dat ik kan een commissie of betaling te verdienen als u klikt en een aankoop doen nadat u een van het product hebt gekocht. Alle meningen en producten zijn mijn eigen. Waar worden down jackets gemaakt? Ik ben niet een betaalde shill en dit bericht is volledig onafhankelijk.

Ik ben een beetje nieuw voor down jassen. Ik was een beetje sceptisch toen ik voor het eerst kreeg dit jasje in maart, maar de look en feel van deze jas is echt heel prachtig. Deze jas is gemaakt van een lichte, ademende, super zachte down die veel zachter is dan synthetische stoffen. Het heeft ook een zware gordijnen. Ik heb mensen hier zien praten over hoe "licht en ademend" een down jacket kan zijn. Ik weet niet zeker of dat er echt toe doet, maar het is mijn favoriete ding over deze jas.