Waar moet ik jassen kopen?

Anna Meijer

koop degene die het beste past. Ik wil niet ingaan op hoe het mogelijk is dat een donsjas die is ontworpen voor warmte en isolatie is erg warm aan te raken, maar als je gaat om ze uit de doos vind je dat ze niet. Ze zijn erg zwaar en moeten worden opgeborgen op een koude dag. Ik kan u vertellen dat dezelfde mensen die deze vraag stellen zijn ook degenen die mij vertellen: "Oh, ik weet niet wat te doen met mijn koude jas", of "Hoe sla je het op" of "Ik hou er niet van om het te dragen in de wind". Dit artikel is bedoeld om het hele proces uit te leggen.

Dus hoe sla je een down jas op bij koud weer? Wat je doet is de kap openen en de fleece uit de jas trekken, de bovenkant uitritsen en de kraag naar beneden trekken en dan de kap weer naar beneden trekken. Er is een kleine opening aan de binnenkant van de kraag. Deze kleine opening zal het vlies vasthouden. Open de bovenkant van de jas. Opstijgen van de buitenste fleece (ik ga dat gebruiken als mijn voorbeeld). Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals Lange Blazer Blauw. Er zal een flap in de jas zitten. Verwijder de klep. Je moet eindigen met het volgende: de buitenste fleece, de binnenste stof, een naad en een knoop. In vergelijking met Bloemetjes Jurk kan dit het merkbaar aan te bevelen. Wat is je beste kans? Wilt u uw geld besparen? U ook gebruik maken van een gewone naaimachine. Mijn machine is een CPM-1 (reinigings- en verpakkingsmachine). Deze machine is zeer geschikt voor het snijden. Ik weet niet zeker of de naad vergoeding is altijd hetzelfde. Als u niet wilt dat uw naaimachine te gebruiken, degene die ik hier laten zien is een zeer goede keuze. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Donker Blauwe Jurk. Als je een beginner bent, raad ik je aan om wat onderzoek te doen voordat je koopt. Ik vond het online op Etsy. Ik adviseer ook een machine met een verstelbare naad vergoeding. Deze machines kunnen duur zijn. Als u een betere machine dan de mijne wilt, kan een goede machine draaien u meer dan 3.500 NNL ($ 1.824 USD). Degene die ik aanbeveel is de H-M8

Mijn favoriete down jas naaimachine is de H-M800 (je het vinden op Amazon) Ik gebruik het om down jassen te maken voor mezelf en vrienden. Het zal waarschijnlijk sterker zijn dan donsjack vergelijk. Als u wilt kopen een up jas zou ik aanraden de H-M8