Dat is hoe ik test

Anna Meijer

We zijn erg dankbaar voor de mogelijkheden om samen te werken met onze partners, en we hopen de site nog een paar jaar draaiende te houden. Dus, als je nog gedachten over down jassen, of down jassen in het algemeen, u reageren op onze blog.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe bloggers, dus als je een goede hebt, plaats dan post.

Abonneer u op onze blog om op de hoogte te blijven van onze nieuwste reviews en speciale aanbiedingen. Als bijzonder cadeau geven we bij elke bestelling een speciale prijs weg. Je als een van de eersten deze exclusieve down jacket bezitten. Dank je wel voor het lezen van onze blog en het delen van uw gedachten met ons! Voor een volledige lijst van wat we beoordelen, bezoek onze blog en je ons ook volgen op Facebook en Twitter.

Als je een blogger bent, nodig ik je uit om met ons mee te gaan terwijl we de verschillende aspecten van downjacks verkennen.

Te vaak gaan mensen met de mode-menigte, die niet het belang van de wetenschap te delen om hun onderzoek. Wij streven ernaar om u meer feiten, niet alleen aanbevelingen. Dat staat in de titel. Ik werk samen met wetenschappers, artsen, academici en ontwerpers om ervoor te zorgen dat mijn kennis goed is afgestemd op die van hen. Ik ben voortdurend op zoek naar de meest overtuigende producten en producten die voldoen aan de verwachtingen die ik probeer te voldoen. We weten allemaal dat dit erg frustrerend kan zijn, vooral als je probeert zo objectief mogelijk te zijn. Daarom ben ik begonnen met deze blog - om een deel van die frustratie te delen en om een aantal producten die niet over de wetenschappelijke achtergrond om op te staan tegen de toetsing van wetenschappers te markeren. Ik heb mijn eigen theorieën over hoe down jassen de hersenen kunnen beïnvloeden. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat down jackets een schadelijk effect hebben op het zenuwstelsel en een negatief effect hebben op de manier waarop onze hersenen functioneren.

We proberen onze bevindingen te voorzien van een eerlijke balans van scepsis aan onze lezers en objectieve feiten gebaseerde uitspraken.

Mijn favoriete merk is Downy. Mijn eerste Downy jas was uit hun "The Legend" assortiment. Ik was weggeblazen met zijn uitstekende prestaties, duurzaamheid en ademend vermogen. Ik ben nog steeds eigenaar van die jas en blijven dragen tot op de dag van vandaag. De laatste Downy jas die ik bezat was een gloednieuw, origineel paar. Mijn jas werd gedragen elke dag sinds maart 2014 en ik heb het elke dag sindsdien gedragen! De down in mijn down jas is samengesteld uit 75% lofted down en 25% lofted wol. Dit betekent dat de verheven naar beneden zacht en buigzaam is, terwijl de verzoldte wol minder vochtabsorptie heeft en minder zal werpen. De down heeft een verbazingwekkende vochtafvoerende vermogen, in staat om vocht snel te absorberen en houd het uit de buurt van het lichaam. Als je gedragen wordt door de manier waarop ik het draag, voel je het niet naar beneden als het naar beneden is.