About me

Anna Meijer

Jongeren

Toen ik klaar was met school kreeg ik een parttime baan als ontwerper. In de afgelopen 2 jaar heb ik in staat geweest om alleen voor mezelf te werken. Echter, als ik niet kan vinden van een vast inkomen om comfortabel te leven, moet ik een manier vinden om de rekeningen te betalen. En er is maar één manier om dat te doen: een down jacket dragen. Ik heb geen intentie om modeontwerper te worden, maar ik doe wel graag dat wat een unieke visuele esthetiek brengt. Ik hou ervan om te kijken naar kledingstukken die een soort van emotioneel beeld in mijn gedachten oproepen. Daarom kleed ik me graag op de meest onconventionele manieren (zie: mijn zwarte jeans).

Dus ik had het idee om deze blog te maken en te delen met al diegenen die nieuwsgierig zijn naar down jassen, en ook om ze te laten zien allerlei verschillende stijlen en stoffen die het beste zijn voor dit warme, waterdichte weer.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik het leuk vind dat mensen zo open staan om een jas te maken die bij een persoon past. Ik ben een grote fan van de down en ik denk dat het gewoon een geweldige manier om zich te ontdoen van het kaf bij het maken van je eigen jas. In deze blog zal ik je een paar voorbeelden laten zien van down jackets die je maken. Als je weet hoe het te doen dan krijg je veel geweldige dingen!

Dit is een down jas in zwart / grijs dat ik ontworpen met vriend van mijn vriend en vriend in het achterhoofd. Ik denk dat deze is echt goed! Je zult het geweldig vinden hoe de down textuur toevoegt aan deze jas.

Deze is de perfecte jas voor een avontuur. Het is gemaakt van 100% naar beneden en de kwaliteit is zo goed, het geeft echt een geweldige look! Deze wordt ook geleverd met een extra laag eronder.

Dit is een andere die je maken met zeer weinig materialen! Er zijn 2 lagen op deze.